Om oss

Mojon Hills - Isla Plana - Spanien

Semester i Solen

Om oss


Historien bakom


Mamma Agneta, sonen Jonas och dottern Nadja åkte ner till Spanien och Mojon Hills i december 2011. Vi hittade denna pärla i Isla Plana där vi blev helt tagna av området samt den otroliga havsutsikten som kan beskådas från lägenheten.


Vi tittade på en hel del lägenheter i området, men till slut bestämde vi oss för just denna. Då lägenheten ligger i ett solsäkert område så tänkte vi att våra kommande gäster vill spendera större delen av tiden utomhus. Så en lägenhet med stor takterrass, terrass på nedre våningen samt bra ytor ute vid områdets pooler kan inte bli mer än helt rätt. Samtidigt har vi även sett till att det inomhus finns alla bekvämligheter man kan behöva.

 

Anledningen till köpet var en viss nyfikenhet som dykt upp i familjen och en önskan att investera i ett gemensamt objekt. Denna lägenhet passade då oss perfekt. Vi får något gemensamt att engagera oss i, samt ett underbart ställe att tillbringa en del av våra ledigheter på. Störst fokus ligger ändå på att få lägenheten uthyrd. Förhoppningen med köpet är så klart också att det på sikt ska vara en bra investering för familjen.

Det här är vi


Vi är en familj med många bollar i luften. Alltid på språng och har mycket för oss. Vi tycker det är otroligt kul med utmaningar och jobbar hårt för att få saker och ting att rulla. Alla har vi en stor plats i hjärtat för sport. Alla har vi varit på elitnivå och spelat.

Några idrotter vi spelat är fotboll, ishockey, handboll, pingis, innebandy, amerikansk fotboll, flaggfotboll, tennis, inlineshockey, bandy, dansat bugg mm.

Vi jobbar alla 3 med helt olika saker. Agneta är egen företagare, Jonas jobbar med datorer och teknik, Nadja jobbar på en larmcentral för vägtrafiken.


Nu när ni fått läsa lite om vår resa, om oss, lägenheten mm så hoppas vi att ni blivit sugna på att

boka en resa till Mojon Hills och vår fantastiska lägenhet!

Agneta


Nadja


Jonas


Adress


Calle Isla del Cangrejo, Isla Plana

Región de Murcia 30868, Spanien

Mojon Hills, Fase 4a, Bloque V, Apartment F

Kontakta oss


info@semesterisolen.se eller fyll i formuläret som finns  Här.Semester i Solen


Calle Isla del Cangrejo,Isla Plana,Región de Murcia,Spanien