Omdömen

Mojon Hills - Isla Plana - Spanien

Semester i Solen

Omdömen


Så här tyckte några av våra gäster om deras semester i vår lägenhet


Vi har haft några bra dagar i Nadjas lägenhet. Lägenheten var fläckfri och mycket välutrustad. Utsikten från terrasserna är otrolig, och den fantastiska grillen var härlig att använda till en middag ute på terassen. Bra anslutning. Tony och Nadja var mycket vänliga. Nadja skickade oss även en lång lista över stränder och rekommenderade platser att besöka, och det var mycket användbart. Rekommenderas varmt


- Tania med familj (Augusti 2017)


Lägenheten är väldigt tyst och ligger i ett kustområde perfekt för familjer. Havet är väldigt lugnt, stränderna är lättillgängliga och relativt glesbefolkade. Lägenheten ligger på höjderna av Isla Plana så vi tog bilen till stranden men hittade alltid en plats att parkera. Lägenheten är mycket välutrustad och luftkonditioneringen är kanon att ha under varmt väder på sommaren.


-Cecile (Juli-Augusti 2017)


Lägenheten är perfekt för en semester! Mycket bekvämt och vi har varit mest på den stora terrassen med vacker utsikt över havet! och grillen är kanon! Nadja och Tony är mycket snälla och uppmärksamma, alltid redo att hjälpa till! Jag rekommenderar till 100% att bo i denna lägenhet!


- Nahuel (Juli 2017)


Lägenheten är riktigt snygg och välutrustad. Det finns 2 utomhus terrasser som är stora (utsikten är superb) och den inbyggda grillen är en bra touch. Den lokala byn Isla Plana är ca 10-15 min promenad och vi hade en härlig kväll med ett par drinkar på terrassen vid stadens samhällsbar följt av en måltid på La Chara.


- John (Augusti 2016)


Denna lägenhet var underbar. Den hade spektakulär utsikt. Lägenheten hade allt du kan önska. Det var bekvämt och hade allt vi behövde. Vi har gillat vår vistelse väldigt mycket. Lägenheten var väl inredd och ägarna erbjöd en handbok med alla funktioner och bekvämligheter av enheten. Vi kände oss hemma och välkomna och är mycket bekväma att rekommendera denna enhet för alla som besöker Isla Plana. Från lägenheten kan du se för miles och utsikten varje dag är fantastisk. Du är nära bra restauranger och bra stränder. Kvarteret är mycket säkert. Parkeringen är också bra. Du kommer att njuta av det väldigt mycket.


- Steven (Oktober 2015)


Allt med vår vistelse i lägenheten var super. Lägenheten själv är underbar. Den är lika bra som den ser ut på bilderna, om inte bättre . Terrassen var otroligt rymlig och hade fantastiska vyer. Köket var fullt utrustat, det var mycket praktiskt för oss - vi behövde bara ta in maten.

Platsen var perfekt för oss, staden var tyst och det var ganska nära till fina stränder där vi snorklade. Det var inte mycket människor vid de andra lägenheterna så det var lugnt och härligt. Poolen var stor och det var alltid mycket tyst vid den, jätte skönt.

Vi skulle helt klart rekommendera denna fantastiska plats och lägenhet till andra.


- Jose med vänner (Sommaren 2015)


Lägenheten är fantastisk. Allt fanns tillhanda och var väl genomtänkt. Utsikten över havet var spektakulärt, vi hade en härlig solnedgång. Vi skulle gärna bo här igen. Rod och Bev Reid


- Rod och Bev (Sommaren 2015)


Lägenheten, oj så fin lägenhet! Ljus fräsch och läget ska vi inte prata om. Utsikten på morgon och kväll var helt oslagbar.

Eftersom vi hyrde bil så hade vi verkligen chansen att utforska området, Puerto de Mazarron var för mig ett fantastiskt ställe med en av de finaste hamnar jag varit på.

Restaurang Viggos besökte vi flitigt och tittade även på VM-finalen där!


Vi åkte till Mar menor och badade och blev förälskade i lagunen, så dit åkte vi sedan igen men då till La manga för att bada i havet på yttersidan och oj så härligt vatten det var där! Vi åkte upp i bergen och tittade på kanonerna (kanonerna över navarrone).

Så ett jättestort tack för upplevelsen, vi kommer tillbaka.


- Anna med familj (Sommaren 2014)


Ett bättre ställe får man leta efter, helt fantastiskt!


Har nog aldrig bott i en sån välutrustad, fin lägenhet, allt finns. Man blir varmt välkomnad och visad runt av person på plats. Altanerna är fantastiska! Åk till Cartagena, Spaniens äldsta stad, men åk via bergen, helt underbart.


Tack för denna gång. Hit kommer jag igen, det är helt suveränt! Nästa gång vintertid när plats finns.


-Bea (Sommaren 2013)


Vilken härlig & underbar vecka i er fantastiska lägenhet! Vi åt mestadels måltiderna på terrassen med underbar utsikt över Medelhavet, mycket bra med markis där så man slipper värsta solgassen just när man äter. På Coverian snett nedanför backen hittade vi det vi behövde i matväg. Vi badade 2-3/ggr dag i poolen som vi ofta hade för oss själva.


Tack för en skön vistelse från en mycket nöjd familj, vi vänder åter 2014!


- Jukka Mäki med familj (Sommaren 2013)


Vi hade 10 sköna dagar på denna underbara plats! Vi hängde mycket vid poolen, där det är lugnt och skönt. Coverian i Isla Plana är en fin butik där vi handlade gott bröd och de har även en härlig köttdisk där vi köpte fint kött och pålägg.


Vi kan rekommendera Terra Natura i Murcia för barnfamiljer. Försök besöka djurparken tidigt innan det blir som varmast, för att sedan avsluta i vattenlandet. Vattenlandet var otroligt kul för barnen, de lekte där i timmar!


- Daniel Lindgren med familj (Sommaren 2013)Calle Isla del Cangrejo,Isla Plana,Región de Murcia,Spanien